vineri, 8 ianuarie 2010

Dan Puric

Dan Puric este genul de cacat ce nu este trimis in canalizare cand tragi apa.Acest sloboz iradiat,basina materializata,salata de coaie,nascut din cea mai stramba pula esti singurul aproape-mamifer din istorie care s-a nascut din laba si a fost carat de muste in ceea ce numai primata de tasu' poate numi pizda.Aceasta caterinca genetica de om se crede destept.Si deasemenea orice avortat cu iq-ul sub 50 il vede ca inteleptul satului si prin urmare l-ar spala la cur cu limba.
Stimabilul cacat vorbitor Dan Puric vrea sa ne invete pe noi ce e omul frumos.Asadar simtul nostru estetic este umbrit de intelepciunea acestui cap-de-cur,prin urmare tot ce stiam noi despre frumos nu mai e valabil.Cand cauti sa te arzi in cur,asha cum indubitabil face stimabilu' cu Prea Sfintii oficiali ai Sc. Biserica Ortodoxa Romana srl,care se fut in cur mai des decat trage mitraliera gloantele,care ar fute in cur orice pana la nevertebrate.Deci daca cauti sa te arzi in cur trebuie neaparat sa cumperi hartia igienica copertata a lui Dan Puric "Omul Frumos",cunoscuta si ca "Preasfantul ghid de dat la caca".Datorita acestei carti ii plang copiii in beci Papei deoarece acesta,ofticat la culme ca acest crestin ortodox a depasit tehnica de futut in cur catolica.
Imi e prea lene sa mai scriu deci....Daca esti genul care nu schimba imediat canalul cand acest individ caca cuvinte esti o rusine pentru specia noastra,esti ultima aglomeratie de carne de pe planteta si e de datoria ta sa iti zbori cacatul cenusiu din cap.

4 comentarii:

  1. postul tau cu veleitati contingent paradisiace m-a aruncat pe culmile paroxismului intelectual :))

    keep it with the work dude :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. "cand apare un geniu toti idiotii se aliaza importiva lui"..

    RăspundețiȘtergere
  4. cand apare un prost cu aere de profet, care nu face decat sa mimeze labe dulci pentru domnisoare semidocte si studenti la teologie poponari, atunci o gramada de castrati il urmeaza ca niste pui de curca ... sictir psychop cu citatele tale de muist ...

    RăspundețiȘtergere